Volonterski klub Hipokrat vas poziva da sudjelujete u Uskrsnoj humanitarnoj akciji „Niste sami“ koju organiziramo zajedno u suradnji s udrugama S.O.S. CENTAR BPŽ i Hrani se lokalno – Brodsko posavska.

Kako već i sami znate na području naše županije živi veliki broj obitelji koje oskudijevaju u osnovnim prehrambenim i higijenskim namirnicama..

Nažalost, svakim danom pristižu informacije o obiteljima koje su uslijed ove Covid krize ostale bez primanja.. Ne možemo i ne smijemo dozvoliti da nitko, a posebno na jedan od najvećih blagdana oskudijeva u onom osnovnom…

Iz tog razloga do 1. travnja skupljamo prehrambene i higijenske namirnice, mlijeko, mliječne proizvode, jaja konzerve, suhomesnate proizvode, baby kozmetiku, detergente za veš, omekšivaće za veš, toalet papir, sredstva za čišćenje…

S obzirom da se uglavnom radi o višečlanim obiteljima sa puno djece potrebne su i pelene, čokolino, pahuljice za djecu, pekmezi, namazi, slatkiši i neoštećene ili nove igračke .

Navedene potrepštine skupljat će se od sutrašnjeg dana sve do 1. travnja i moći ćete ih ostaviti u za to previđenu kutiju koji ćete naći na (školskom hodniku).

 

Unaprijed vam se zahvaljujemo na vašoj pomoći i srdačno vas sve pozdravljamo,

Volonterski klub Hipokrat