Zadnji dan promjene liste prioriteta i brisanja studijskih programa 19. srpnja do 13:59 h, a objava konačnih rang-lista je iza 15:00h. Ukoliko ne mislite studirati fakultete koji su na listi, treba ih ukloniti jer u suprotnosti ako nekome zauzmete mjesto a ne potvrdite upise mogli bi biti kažnjeni novčano.

Učenici koji su položili bar jedan ispit preuzimaju potvrde u svojim školi 21.7.2023. u vremenu 8-12 sati. Nakon toga moći će se preuzeti radnim danom u tajništvu 8-12 sati.

Učenici koji imaju neopravdani izostanak s ispita dužni su uplatiti zaduženje za ispit s kojega su izostali, kako bi im se ispisale potvrde. Zaduženje i podatci za uplatu vidljivi su na stranici učenika na poveznici Moji podatci/Zaduženja i uplate. Ispit/ispite je potrebno što prije platiti i skeniranu uplatnicu poslati na e-adresu uplata.dm@ncvvo.hr.

Učenici koji nisu preuzeli potvrde za ispite koje su položili u školi prethodnih godina, trebaju se javiti u školu radi preuzimanja radnim danom 8-12 sati.

Prijave za jesenski rok su preko sustava postani student 22.7.2023.-31.7.2023. Ispiti jesenskog roka počinju 21. kolovoza.

U slučaju nejasnoća javiti se koordinatoru na marinela.stanic@gmail.com